(Van links naar rechts: Fleur Dijkstra, Rhea Buijs, Meinou Remmig, Steven van Ens en Noa van Nieuwland)

Lieve Bachuraars,

Dit jaar zijn wij als vijf studiecommissiegroentjes de vertegenwoordigers van een van de oudste commissies van Bachur: De Studiecommissie. Wij zijn er voor al jullie studieproblemen van referentietwijfels tot presentatiestress. We geven elk jaar trainingen voor eerstejaarsstudenten van de Bachelor en organiseren minstens een keer per jaar een workshopdag voor het hele GIA. Dit jaar introduceren we ook iets nieuws, namelijk het inloopuurtje. Elke dinsdagmiddag tussen 12 en 13 kun je bij ons terecht in de vergaderzaal voor al je dringende en praktische studievragen. Dit aanbod geldt voor eerstejaarsstudenten, maar ook voor ouderejaars die wel wat steun kunnen gebruiken.

Wij kijken er in ieder geval naar uit om jullie te helpen en mochten jullie nog andere vragen hebben kunnen jullie ons ook bereiken via studiecommissie.bachur@gmail.com.

Heb een fijn studiejaar,

 

Fleur Dijkstra (voorzitter)

De voorzitter organiseert de vergaderingen, communiceert met het bestuur en houdt het overzicht. Fleur zit momenteel in het eerste jaar van de Research Master en specialiseert zich in archeomalacologie (de archeologie van schelpen).

Meinou Remmig (secretaris)

De secretaris onderhoudt al het mailcontact en notoleert tijdens de vergaderingen. Meinou zit in het tweede jaar van de Bachelor en is geïnteresseerd in brons- en ijzertijd van Noordwest-Europa.

Noa van Nieuwland (PR)

De Public Relations zorgt voor de promotie van de commissie, waaronder het aankondigen van activiteiten. Noa zit in het tweede jaar van de Bachelor en is geïnteresseerd in schildpadden binnen de archeologie.

Rhea Buijs (Acquisitie/Algemeen lid)

De acquisitie houdt het overzicht over de verschillende manieren waarop de studiecommissie geld inzamelt om activiteiten zoals de workshopdag te financieren. Rhea zit in het derde jaar van de Bachelor en is geïnteresseerd in het arctische gebied en de Pre- en Protohistorie van Noordwest-Europa.

Steven van Ens (Acquisitie/Algemeen lid)

De acquisitie houdt het overzicht over de verschillende manieren waarop de studiecommissie geld inzamelt om activiteiten zoals de workshopdag te financieren. Steven zit in het derde jaar van de Bachelor en focust zich op middeleeuwse archeologie en architectuur.

 

De studie workshop dag van dit jaar komt er weer aan, zie de poster hieronder voor meer informatie. De dag zal in het teken staan van verbreding van kennis door middel van korte cursussen over thema’s die niet in het standaard curriculum zijn opgenomen.